DERMATOSKOPI Chaos & Clues

Vill du lära dig det senaste inom dermatoskopi?

education

Mycket har hänt sedan dermatoskopin på allvar introducerades inom dermatologin för drygt 30 år sedan.

Vid den senaste internationella konferensen om dermatoskopi i Wien april 2015 stod det klart att alltfler specialister framhåller betydelsen av att ”analysera mönster” utöver att ”känna igen mönster”.

Både som ST-läkare, specialist i allmänmedicin och hudspecialist finns det stora vinster med att lära sig grunderna i mönsteranalys. Med stöd av specialutbildade dermatologer kommer du snabbt att utveckla dina kunskaper inom dermatoskopi för att lära dig skillnaden mellan benigna nevi och maligna melanom.

 

Välkommen till en utbildning i flera delar:

  1. En utbildningsdag i Dermatoskopi enligt Chaos & Clues!
  2. Efter genomgången kurs erbjuds du möjlighet att auskultera och träna dermatoskopi på patienter tillsammans med kursansvarige.
  3. Möjlighet till kontinuerligt lärande i er dagliga verksamhet.

 

 

LÄS MER & ANMÄL ER HÄR

 

 

HÄR KAN DU BESTÄLLA BOKEN

Dermatoscopy – Pattern analysis of pigmented and non-pigmented lesions

Harald Kittler, Cliff Rosendahl, Alan Cameron, Philipp Tschandl, 2nd edition 2016 Kittler Book

Missa inte den senaste utgåvan av den mycket uppskattade boken Dermatoscopy. En mycket pedagogisk och lättillgänglig skrift för den som önskar lära sig dermatoskopi enligt algoritmen Chaos & Clues. Både erfarna och nyintroducerade till dermatoskopi kommer att finna Dermatoscopy ovärderlig vid handläggning av patienter med hudtumörer. Om du skall välja en enda bok i dermatoskopi är detta det självklara valet.

Pris: 975 kr (inklusive moms)

BESTÄLL HÄR